Saneerauksella uutta ja ehompaa – Rovaniemi, Lappi

HSK-Rakennus Oy:n saneeraus mahdollistaa monia ratkaisuja, kun vanhoja tiloja halutaan kunnostaa, laajentaa tai muuten korjata entistä viihtyisämmiksi ja toiminnallisemmiksi. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi huoneiston remontti, taloyhtiön pintaremontti tai omakotitalon pinta-alan laajentaminen, niin yksittäinen kuin suurempikin urakka – kysy lisää! Toiminta-alueemme kattaa Rovaniemen ja koko Lapin alueen, jossa palvelemme kaikkia asiakaskuntia niin yksityisistä yrityksiin kuin julkiseen sektoriinkin.

Laatua, jonka huomaa

Saneeraus, kuten muutkin palvelumme, toteutetaan aina laatua ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Onnistunut lopputulos syntyy ammattitaidolla.

Täyden palvelun rakennusliikkeenä olemme myös uudisrakentamisen asiantuntijoita. Jos sinun on tarkoitus rakentaa jotain täysin uutta, löytyy meiltä sopiva palvelu senkin toteuttamiseen – lue tarkemmin täältä.

Kysy lisää!

Ota yhteyttä ja kerro meille, millainen saneerausprojekti sinulla on suunnitteilla. Meistä saat luotettavan kumppanin koko urakan ajaksi. Jos asut Rovaniemellä tai muulla Lapin seudulla, olemme oikea yritys hankkeesi toteuttamiseen.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennyksen teettämästäsi remonttityöstä.

Lue lisää vero.fi-sivuilta.